Vibrátor kell a nőnek

Kevesen mernék bevallani, de bizony vibrátor kell a nőnek. Miért? Hát elmondom.

Sokan idegenkednek a vibrátorhasználat gondolatától, ám aki egyszer kipróbálta, mind rendszeres használója lett ezeknek a pajkos eszközöknek. Hogy akkor mégis mi az idegenkedés oka? Az igazat megvallva pontosan nem is tudom. De néhány tippem azért van:

Ott van egyrészt az a sok pornófilm, amikben vibrátorral, kitárulkozó, mindent nyíltan, brutális őszinteséggel bemutató jelenetekkel sokkolják a hölgy nézőket. A legtöbb nő már csak ezért is leragadt annál a szintnél, hogy vibrátort csak a pornófilmekben használnak, ergo az egy ribancos, csúnya dolog. Innen eljut a következtetésig, hogy ha vibrátort vásárol, majd mindenki könnyűvérűnek tartja, hiszen az szégyenletes dolog. A vibri egyet jelent a kurvasággal és aki használja a pokolra jut. Innen el is jutottunk rögtön a társadalmi megbélyegzésig… a nemzeti prűdségig. Sokan még mindig úgy gondolják, hogy, aki őszintén meri élvezni a szexet, netalán ehhez még segédeszközt is használ, azzal valami komoly baj van. Pláne ha nőként önkielégítéshez folyamodik, hiszen ki hallott már olyat. Az önkielégítés a férfiak privilégiuma…

De nem ám.

Az, aki nőként a fentiek szerint gondolkodik, na annak van igazán szüksége egy jó kis vibrátorra. Hamar rájönne arra, hogy mindaz, amit eddig a szexuális élvezetekről gondolt, az amiről azt hitte, hogy a csúcs, az igazából mérföldnyi távolságra van a valódi élvezetekről. Tény, mégis kevesen tudják, hogy a legtöbb nő egyszerűen képtelen a vaginális orgazmusra. Olyannyira kevesen tudják ezt, hogy olykor még az adott illető sincs tisztában azzal, hogy neki valójában még sosem volt igazi orgazmusa. Az amiről azt hiszi, hogy az volt és amiről nem értette, hogy miért beszélnek mindenhol úgy róla, mintha valami nagy durranás lenne, miközben nem is, na az egészen biztos, hogy nem orgazmus volt. És hogy jön ez a vibrátorokhoz, a vibrátorhasználathoz? A legtöbb nő nem ismeri önmagát, nem ismeri a saját testét, nem ismeri annak igényeit. A vibrátor tökéletes eszköz ahhoz, hogy felfedezzük saját testünket, hogy végre valahára kikísérletezzük, hogy mi is igazán jó nekünk. Addig, amíg  te magad nem tudod, hogy mitől lesz igazi, gigász orgazmusod, addig nem várhatod el, hogy a partnered tudja hozzád a tuti receptet.

A vibrátor nem csak vaginális kényeztetésre használható, hanem finoman a csiklóra helyezve hatékonyan stimulálja azt, sőt, akár másodpercek alatt eljuttat az orgazmusig. Azok, akik tartanak a vibrátoroktól, nagyon barátságos kiszerelésű termékekhez juthatnak ma már hozzá. Nem feltétlen kell úgy elképzelni a vibrátort, mint egy gusztustalan, a valódit bénán utánozni próbáló műpéniszt. A márkás vibrátorok már olyan dizájnosak, hogy simán megállnák a helyüket akár a hálószoba asztalára, vitrinében elhelyezve is, sőt sokról talán még meg se mondanák, hogy vibrátor. Választhatók rendkívül elegáns darabok, de nagyon vidám, színes kis eszközök is. Első használat során, hogy megbarátkozz vele, válassz kedvenc színedben.

Ami még sok nőt visszatart a vibrátor vásárlástól, az a kínos szituáció, amit az okoz, ahogy besétálnak egy szexshopba és tétován álldogálnak a kínálat előtt. Sőt netalán még meglátja valamelyik ismerősük, ahogyan belépett a bűnös barlang ajtaján. Hiszen Murfi szerint minden, ami megtörténhet, valószínűleg meg is fog.
Szerencsére ma már ez sem lehet visszatartóerő a vibrátoroktól, ugyanis megannyi szexshop, több száz termékkel várja a vásárolni vágyókat. Így nyugodtan olvasgathatod a termékek leírását, hogy melyik vibrátor mit tud, senki sem fog rád furán nézni, senki sem fog sürgetni a választásban, senki sem fog leskelődni utánad az ablakból.

Egy szó mint száz, vágj bele, szerezz be egy jó kis vibrátort és kezd el felfedezni a tested, annak élvezetre adott rezzenéseit. Ha a vibrátort jól tudod használni, ha örömet tudsz vele okozni magadnak, az nagyban megkönnyítheti majd a partnereddel töltött éjszakák örömszerzését is.

vibrátor